CASETE LUMINOASE BUCURESTI

Casetele reprezinta una dintre cele mai obisnuite modalitati de semnalistica de exterior, folosita pentru spatiile comerciale si au un impact vizual foarte bun asupra locatiei, atat ziua cat si noaptea.

Vezi Galerie Foto

LITERE VOLUMETRICE BUCURESTI

Literele volumetrice se pot confectiona in toate dimensiunile in functie de necesitatea clientului, se realizeaza din materiale diferite si pentru toate domeniile de utlizare.

Vezi Galerie Foto

PANOURI PUBLICITARE BUCURESTI

Firma noastra produce toate modelele de panouri publicitare, panouri publicitare pentru semnalizarea sediului, punctului de lucru, a unui teren de vanzare sau panouri pentru firme.

Vezi Galerie Foto

BANNERE PUBLICITARE BUCURESTI

Bannerele se remarca si se citesc de obicei din mers. Avantajele publicitatii realizate prin bannere stradale este de necontestat, printre acestea numarandu-se gradul ridicat de vizibilitate si imagine foarte buna.

Vezi Galerie Foto

ROOFTOP-URI PUBLICITARE

Rooftop-urile publicitare va asigura brand-ului dumneavoastra o pozitie premium in randul reclamelor obisnuite, dominand peisajul urbanistic prin marime si efecte vizuale.

Vezi Galerie Foto

TOTEMURI PUBLICITARE BUCURESTI

Datorita structurilor de tip vertical si din motivul ca sunt pozitionate la nivelul solului, ele reprezinta o semnalizare foarte vizibila si de amploare si se folosesc la semnalizarea sediilor de firma a bancilor...

Vezi Galerie Foto

MESH & AUTOCOLANT BUCURESTI

Mesh-ul publicitar este realizat prin imprimarea cu cerneala pe baza de solvent a poliplanului perforat. Mesh-urile se pot printa la orice dimensiune si sunt foarte rezistente la intemperii naturale (vant, ploaie).

Vezi Galerie Foto

PLACARI CLADIRI CU ALUCOBOND

Realizam orice tip de placari cu materiale compozite tip alucobond, etalbond sau dibond. Asiguram o mare varietate de forme si culori cu un aspect modern si totodata foarte usor de intretinut.

Vezi Galerie Foto